MaggieXol Deweyzjrk ConnieMcG Tottenham Tøj Damon EugeneWes

por / Miércoles, 04 diciembre 2019 / Publicado enSin categoría

Damon Tyskland Trøje Mitchell

Damon England Trøje DamianVi Damon Spanien Trøje FannieAr Der ‘snørede mange af os der ikke ville’ elske at se Daniele de Rossi i klubben, som vi Roma Trøje støtter på et tidspunkt i løbet af hans karriere, men til sin ære har AS Roma-midtbanespilleren altid opholdt sig i den italienske hovedstad, og han forklarede hvorfor. Rossi og holdkammerat og fodboldlegende Francesco Totti har begge holdt sig fast ved deres hold gennem tykt og tyndt, selvom de konstant er knyttet til Tottenham Tøj større hold med større budgetter. Totti er stadig det eneste medlem af Roma ‘sSerie A-titelsvindende side i 2001, og De Rossi er lige så dedikeret til årsagen til at erobre en anden titel.

ReynaldoM fotbollströjor barn TillyxmY

PearlineW Belgien Trøje HildredPa

Etiquetado bajo:

Deja un comentario

SUBIR