COMCarlot LasonyaBr RichelleM PSG Drakt Concepcion NoreenVil

por / Miércoles, 04 diciembre 2019 / Publicado enInternet Business::Blogging

Concepcion Norge Drakt IlseGuer

Concepcion Barcelona Drakt Josephin Concepcion Atletico Madrid Drakt MartinaW To av de største lagene gikk head-to-head i et forsøk på å fjerne det andre fra konkurransen. Med første etappe fullstendig har Real Madrid overtaket og tre uker på seg til å forberede seg til andrelaget i håp om å løfte pokalen igjen. Etter kampen tok spillere og ledere fra begge sider tid til å snakke med media om resultatet. Her er en oversikt over hva som ble sagt av spillerne fra Real Madrid og deres reaksjoner via sosiale medier. Zidane henvendte seg også til media når det gjelder seieren.  Vital seier. Dette var en av Champions League som jeg husker gjennom hele karrieren, og måten vi vant er viktig for returrettet.

Vi må fortsette på denne måten og forsvare Champions League-tittelen vår. Vi gjorde det strålende.  Dette er Real Madrid Drakt Barn ikke tid til å dvele ved ting, og til tross for at han innrømmet et mål, så den seieren med ekte integritet mot en fokusert side. Til tross for hva vi alle sier, kan Real Madrid aldri skrives av.  Dette er hva konkurransen trenger, enhver feil betyr at du er ute. Du må være slått på hele tiden. Når det gjelder mål, i dag hadde vi det fokuset som vi manglet tidligere og defensivt holdt vi formen vår godt. Hatter av til teamet for arbeidet sitt.  Defensivt trenger vi hjelp. Vi led fordi de har hurtige angripende spillere, men vi svarte godt.

Vi må alltid respektere våre rivaler. Vi tok et viktig skritt fremover, men bindingen er vidåpen, så vi trenger å fortsette å koble av.  Fansen var ekstraordinær. Jeg ‘er fornøyd med svaret deres. Når Bernab u er sånn, er alt lettere. De er vår 12. mann og vi flyr når de er bak oss.  Vi satte av slått på, trykk høyt, veldig konsentrert. De kom foran, noe som gjorde det vanskelig for oss fordi det å inngi et mål hjemme alltid er komplisert, men laget stoppet ikke, vi var fokuserte under hele kampen og jeg synes vi fortjente å vinne.  Vi er laget som har vunnet flest Champions Leagues, de siste årene har vært bra, det ‘er veldig vanskelig å ha dette merket, det’ er mye ansvar, og for de av oss som er Real Madrid-spillere, er vi stolte av å spill i dag, alle fans av Real Madrid kan være stolte.

 Laget hadde en flott kamp generelt, og jeg er fornøyd, veldig fornøyd. Neymar er Italia Drakt en spektakulær spiller. Av kampene som jeg spilte som fullback for Real Madrid, er det veldig vanskelig å markere en spiller som Neymar. Jeg ‘er fornøyd med spillet.  Det ‘s3-1, vi skulle gjerne ha holdt et rent ark, men det’ er åpent. PSG kan føre til mange problemer når de er hjemme, men vi har tid til å forberede oss på det. Vi må være fornøyd med dagens ‘sgame. It’ snørke over, men vi er glade fordi målet var å vinne og generelt sett har vi satt i en fantastisk forestilling. Vi dukker alltid opp og opptrer for hverandre i disse spillene. http://grmanet.sogang.ac.kr/xe/index.php?mid=graphics19&document_srl=126439

Etiquetado bajo:

Deja un comentario

SUBIR