Cleveland BerniceKe BettyenyP Chelsea Drakt Barn Koby SungGlove

por / Miércoles, 04 diciembre 2019 / Publicado enInternet Business::Blogging

Koby Arsenal Drakt VGYFranc

Koby Tyskland Drakt Taylahnm Koby Arsenal Drakt Barn ElmoClow Arsène Wenger ser veldig avslappet ut. Hans Arsenal har en vellykket turnering før sesong i Singapore, og han ser frem til den nye sesongen. Laget hans avsluttet den siste kampanjen sterkt, og med tillegg av en målvakt i verdensklasse i Petr Cech er det ekte tro rundt klubben om at de kan utfordre Chelsea og Manchester City for ligatittelen. For en kontrast til for åtte måneder siden da franskmannen ble konfrontert av en horde av sinte Arsenal-fans på Stoke jernbanestasjon. Gunners hadde nettopp lidd et demoraliserende 3-2 nederlag på Britannia og befant seg på en sjetteplass, 13 poeng bak Chelsea.

Det var for mye Juventus Drakt for Arsenal-supporterne, og mens de ventet på stasjonen, jøsset de høyt Wenger da han gikk forbi dem og gikk ombord på toget. Booed av sine egne fans på en togstasjon i Stoke? Hvordan hadde det kommet til dette? Ingen ville helt sikkert ha klandret franskmannen hvis han i det øyeblikket hadde bestemt at nok var nok, og at det var på tide å kalle det en dag og følge Sir Alex Ferguson inn i skumringen. Men Wenger, som fyller 66 år i oktober, fortsetter å raser mot lysets døende. Han har snakket med den tidligere Manchester United-manageren om livet etter fotballen, men gyser ved bare tanken på å gå bort fra spillet. I stedet har han fortsatt å gjenoppbygge Arsenal, og det er ekte spenning når han snakker om den nye kampanjen.

Wenger vant den første av to League og FA Cup Doubles Italia Drakt i sin første hele sesong med ansvar. Andre utmerkelser fulgte raskt, og kulminerte med den uslåelige Invincible-sesongen 2003-04. Han er opptatt av å spille likheter mellom sin nåværende tropp, til tross for at hans eneste store sommersignering det året var den erfarne keeperen Jens Lehmann. For tyskeren leste denne sesongen Cech. Arsenal-kapteinen, Mikel Arteta, diskuterte nylig en fireårsplan som kommer til å bli utfylt for Arsenal i år med spillere som Theo Walcott, Mesut Özil og Jack Wilshere nær toppen, men dristige spådommer er noe Wenger også er opptatt av å distansere seg fra .

KristyHas Maglia Calcio Poco Prezzo Stephaine

DrewBloss Tyskland Drakt Barn FletcherS

Etiquetado bajo:

Deja un comentario

SUBIR