BSGBernar MohammedT DonPilche Roma Trøje Lois Florencia

por / Miércoles, 04 diciembre 2019 / Publicado enSin categoría

Lois Juventus Tøj Constanc

Lois Manchester City Tøj MelodeeD Lois Real Madrid Trøje AvaUrad Sæsonens første pokal står på spil i England, og en spændende kamp forventes i Carabao Cup med Manchester City, der ønsker at hoppe tilbage fra deres overraskelse fra Tyskland Trøje FA Cup i hænderne på Wigan, og de tager på en Arsenal side med stambog i cup konkurrencer. For Wenger er det den eneste kop, han mangler i over 20 år Arsenal manager. Han har vundet tre Premier League, syv FA Cups og syv Coummunity Shields, og de har tabt to finaler i League Cup uden for Chelsea i 2007 og Birmingham i 2011. Danmark Trøje Arsenal forstærket i januar med Aubameyang og Mkhitaryan, men sidstnævnte kan ikke spille, da han er bundet, mens Lacazette er skadet og Iwobi i tvivl.

LeathaHer PSG Drakt PilarOnsl

BiancaVar Belgien Tröja Barn Anastasia

Etiquetado bajo:

Deja un comentario

SUBIR